/WIE ZIJN WE?
WIE ZIJN WE?2019-10-23T20:18:19+02:00

Peter Muyshondt

Peter Muyshondt verloor negen jaar geleden zijn broer aan drugs. Na een overdosis van heroïne, cocaïne en pillen bezweek Tom na een jarenlange strijd tegen zijn verslaving.
Omwille van zijn persoonlijke ervaring met de gevolgen van het drugbeleid, treedt hij ook op als ambassadeur van Anyone’s Child , een Britse-Mexicaanse organisatie die op internationaal niveau pleit voor een ander drugbeleid.

Sofie Van Looy

Sofie Van Looy is getraind in het ervaringsleren en begeleidt verschillende maatschappelijk kwetsbare doelgroepen binnen diverse werkingen. Vanuit haar sociaal engagement heeft ze haar schouders ook onder dit project gezet en is ze mede verantwoordelijk voor de inhoudelijke invulling van het programma.
Naast al haar sociaal werk, is Sofie, samen met haar gezin, volop bezig een prachtig project op poten te zetten in Sardinië. Meer info hierover vind je op www.climbingulassai.com
In het dagelijkse leven werkt Sofie als teamverantwoordelijke bij het ATLAS onthaalbureau inburgering.

Pia Claessens

Pia Claessens is de ‘échte’ professional van het team. Haar jarenlange ervaring in het veld van de drughulpverlening biedt een welgekomen houvast voor de andere teamleden.
Pia verzekert de administratieve en financiële ondersteuning van de club en is all round adviseur.
Bovendien werkt ze bij Free Clinic vzw, meerbepaald het Activeringsproject en Buro Aktief.